Slovenskú korunu nahradí euro - Kyjac, Pavol
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Menový rozvrat Rakúsko-Uhorska. Vznik československej meny - Koruny československej (Kč). Vznik Národnej banky československej. Peniaze Československej republiky. Vznik slovenskej meny Koruny. Menová reforma 31. oktobra 1945.