Riziká vysokého vládneho/verejného dlhu so zameraním na EMÚ - Švandová, Katarína
Verejný dlh a Slovensko. Reforma verejných financií a reforma riadenia verejného resp. štátneho dlhu. Stratégia riadenia dlhu SR na roky 2007-2010.