Rizikový kapitál - alternatívny zdroj financovania podnikateľských subjektov - Bašová, Alena, 1961-
Definície rizikového kapitálu. Typy rizikového kapitálu. Výhody financovania prostredníctvom rizikového kapitálu. Rizikový kapitál v Európe. Podiel jednotlivých typov rizikových investícií v Európe v roku 2005. Rizikový kapitál na Slovensku. Bariéry rozvoja rizikového investovania na Slovensku. Fondy rizikového kapitálu na Slovensku.