Zpráva Evropského parlamentu o naplňování závěrů Bílé knihy o politice finančních služeb (2005-2010) - Čížek, Josef
Publikovanie Bielej knihy o politike finančných služieb (2005-2010). Hlavné ciele politiky finančných služieb publikované v tejto knihe. Hodnotenie dosiahnutia cieľov. Akčný plán pre finančné služby.