Úloha Balanced Scorecard v strategickom riadení podniku - Bognárová, Kristína, 1979-
Meranie výkonnosti podniku. Balanced Scorecard - systém vyvážených ukazovateľov. Meranie výkonnosti podniku pomocou štyroch vyvážených perspektív. Aplikácia BSC.