Processes and problems of the marketing management adaptation at the EU market the case of the Slovak meat processing industry - Horská, Elena
Definovanie rozhodujúcich faktorov úspešnej adaptácie marketingového manažmentu novým podmienkam vnútorného trhu EÚ na základe výsledkov prieskumu vo vybraných podnikoch mäsospracujúceho priemyslu na Slovensku za obdobie rokov 2002-2006. Výsledky prieskumu poukazujú na dôležitosť diverzifikácie produktového portfólia a produktových inovácií v súlade s výživovými trendami, orientáciou na trhy krajín V4, trhy bývalých sovietskych republík a rozvoj marketingu vzťahov na všetkých úrovniach marketingovej vertikály.