Komunitárny rámec kolektívnej správy práv - Adamová, Zuzana
Kolektívna správa a princíp teritoriality. Vzťahy organizácií kolektívnej správy práv k zastupovaným nositeľom práv. Vzťahy organizácií kolektívnej správy práv k používateľom predmetov ochrany. Vzťahy medzi organizáciami kolektívnej správy práv zakladajúce sa na reprocite.