Vzorové ustanovenia WIPO o ochrane počítačových programov po tridsiatich rokoch - Szattler, Eduard
Právna ochrana počítačových systémov. CONTU - Komisia pre nové technologické použitia autorských diel. Súčasný stav o ochrane počítačových programov.