Medzinárodná migrácia možné riešenie negatívnych dôsledkov demografického vývoja v SR - Ondrušek, Miloš
Analýza demografického vývoja Slovenskej republiky a jeho vplyvov na potrebu reálnej aplikácie slovenskej migračnej politiky. Hodnotenie vývoja kľúčových atribútov demografického vývoja SR a náčrt možností riešenia vzniknutých problémov.