Využitie marketingového výskumu v marketingovej komunikácii - Vokounová, Dana, 1962-
Marketingový výskum ako zdroj informácií. Skupinová diskusia o reklame. Testovanie reklamy. Mediálne správanie. Stanovenie cieľovej skupiny, jej profil. Komunikácia.