Slobodný prístup k informáciám - Kováčiková, Eva
Dňa 1.1.2009 nadobudne účinnosť novela zákona č. 211/2000 o slobodnom prístupe k informáciám. Hromadný prístup k informáciám. Zverejnená informácia. Sprievodná informácia. Novela zákona a osoby so zmyslovým postihnutím. Obmedzenie prístupu k informáciám. Sprístupňovanie informácií na žiadosť. Opravné prostriedky. Evidencia žiadostí. Interná smernica.