Grafológia v personalistike - Scholtz, Ján
Ostrosť a cestovitosť (pastóznosť) písma. Plnosť a prázdnosť v písme. Obohatenie a ochudobnenie písma. Pravobežnosť a ľavobežnosť písma. Ukážky. Rýchlosť a pomalosť v písme.