Aktuálne otázky vysokoškolského vzdelávania na Slovensku - Vališová, Daša, 1982-
Novela zákona o vysokých školách , ktorá mení a dopĺňa zákon č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách. Denné a externé štúdium. Školné a poplatky spojené so štúdiom. Doktorandské štúdium. Motivačné štipendiá. Centrálny register. Delenie škôl. Zahraničné vysoké školy. Prepojenie vysokoškolského vzdelávania s praxou. Bankové úvery. Pracovný pomer vysokoškolského učiteľa. Správna rada a jaj právomoci.