Vývoj odvodového zaťaženia na Slovensku - Repková, Denisa, 1983-
Odvodová politika na Slovensku. Sadzby odvodov vo vybraných krajinách Európy v roku 2006. Odvody a vymeriavacie základy zamestnanca a zamestnávateľa v SR v roku 2007. Odvodové zaťaženie zamestnancov a zamestnávateľov na Slovensku.