Financovanie vysokoškolského vzdelávania na Slovensku v kontexte medzinárodného porovnania - Vališová, Daša, 1982-
Komparácia financovania vysokoškolského vzdelávania u nás a v krajinách OECD. Výdavky z verejných a súkromných zdrojov na vysokoškolské inštitúcie vyjadrené ako podiel z HDP (2003). Štáty OECD, ktoré vynakladajú na vysokoškolské inštitúcie viac verejných zdrojov ako súkromných. Štáty OECD, ktoré vynakladajú na vysokoškolské vzdelávacie inštitúcie rovnaké množstvo verejných aj súkromných zdrojov. Ročné výdavky vysokoškolských vzdelávacích inštitúcií na študenta v USD (2003).