Budúcnosť medzinárodnej rozvojovej pomoci a liberalizácia svetového obchodu - Ščepán, Michal
Analýza východiskových predpokladov pre úspešné a efektívne využívanie rozvojovej pomoci. Alternatívna podpora hospodárskeho rastu prostredníctvom zahraničného obchodu. Výhody plynúce z nahradenia rozvojovej pomoci širšou liberalizáciou svetového obchodu.