Využitie medzinárodných štandardov v oblasti finančných nástrojov - Staríčková, Zuzana
Finančné nástroje v dokumentoch Rady pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB). Kategórie finančných nástrojov podľa aktuálnej verzie štandardu IAS 39. Schématické znázornenie prvotného oceňovania finančných aktív a záväzkov. Možnosť precenenia na Fair value. IFRS 7 - Finančné nástroje: zverejňovanie. Dodatok k IAS 1 - Prezentácia účtovnej závierky - zverejňovanie kapitálu.