Zákon o Štátnej pokladnici - Ondrušová, Katarína
Zákon č. 291/2002 Z.z. o Štátnej pokladnici (ŠP) upravuje... Systém štátnej pokladnice. Klient. Vstup do záväzku. Centrálny register majetku štátu. Likvidita Štátnej pokladnice, riadenie likvidity. Riziko, riadenie rizík. Postavenie a pôsobnosť Ministerstva financií SR. Funkcie Štátnej pokladnice. Vznik ŠP ako podpora integračného úsilia SR do EÚ. ŠP v číslach. Informačný systém Štátnej pokladnice.