Interkulturálne aspekty vyučovania cudzieho jazyka na Ekonomickej univerzite - Jónová, Rút
Kultúra ako neoddeliteľná súčasť vyučovania cudzieho jazyka. Skúsenosti s učebnicami a inými učebnými materiálmi na hodinách reálií Francúzska na Fakulte medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave.