Eurosmernica o kvalite okolitého ovzdušia - do pozornosti samosprávy - Bartl, Jaroslav
Smernica Európskeho parlamentu a Rady č. 2008/50/ES z 21. mája 2008 o kvalite okolitého ovzdušia a čistejšom ovzduší. K čomu smernica zaväzuje členské štáty Európskej únie. Prípravný proces a podklady pre prípravu smernice. Vybrané články smernice a ich stručná charakteristika. Do pozornosti špecializovanej štátnej správy a samospráv - príloha III, IV, VIII, XIV, XV.