Slovensko - francúzske kontaktové javy v ekonomických textoch - Rizeková, Iveta, 1961-
Výskyt galicizmov v ekonomickej lexikálnej zásobe slovenského jazyka. Výpožičky z francúzštiny. Podobnosti a rozdiely termínov v oboch jazykoch. Preberanie francúzskych výrazov kedysi a dnes.