Odlišné kultúry a ich vzájomná komunikácia - základ európskej integrácie - Liďák, Ján
Rozdielnosti vo vnímaní základných hodnôt európskej identity vo vedomí rozširujúcej sa moslimskej komunity na teritóriu Európskej únie. Nevyhnutnosť interkultúrneho dialógu.