Keď poisťovňa nemusí zaplatiť - Chvojka, Milan
Výluky z poistenia špecifické pre každý poistný produkt. Požitie alkoholu. Najčastejšie výluky pri poistení. Cestovné poistenie. Havarijné poistenie. Poistenie domácností. Životné a úrazové poistenie.