Hodnotenie efektívnosti investície rizikového kapitálu - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Investičné kritériá rizikového kapitálu. Východiská pre návrh modelu, pomocou ktorého by bolo možné vyhodnotiť efektívnosť investície rizikového kapitálu. Ohodnotenie nehmotných aktív vstupujúcich do modelu. Využitie výnosového princípu ohodnocovania nehmotných aktív. Aplikácia výnosových metód oceňovania priemyselného vlastníctva.