Trendy vo výskume trhu - Vokounová, Dana, 1962-
Účel výskumu trhu. Štyri fázy procesu výskumu trhu. Analýza súčasnej situácie - poznanie trhu, identifikovanie príležitostí a rizík. Výber cieľových skupín, vytýčenie cieľov. Tvorba marketingového mixu. Monitorovanie výkonu a dolaďovanie stratégie. ESOMAR - autorita v oblasti výskumu trhu. Výročná správa o globálnom výskume trhu s cieľom zachytiť hlavné trendy v odvetví. Slovenská asociácia výskumných agentúr (SAVA) - výskum trhu na Slovensku.