Investice do lidského kapitálu jak maximalizovat jejich návratnost ? - Smrčeková, Katarína
Zamestnanci sú kľúčovou hodnotou firmy, sú jednou z najväčších nákladových položiek. Celkové náklady na odmeňovanie ľudí tvoria v priemere 15 až 40 percent. Táto investícia nie je malá. Ako investovať do ľudí a mať istotu, že táto investícia je pod kontrolou. Význam HR kontrolingu a HR reportingu.