Jazykový audit jako nástroj firemního benchmarkingu - Douša, Ondřej
Jazykový audit - hĺbková analýza jazykových kompetencií uchádzača v danom okamihu v súlade so Spoločným európskym referenčným rámcom pre jazyky. Jazykový audit a benchmarking. Jazykové vzdelávanie a motivácia.