Pracovné právo ... na Slovensku - Olšovská, Andrea
Priblíženie právnej úpravy základných pracovnoprávnych inštitútov podľa slovenského práva. Hlavné vzájomné rozdiely medzi českým a slovenským pracovným právom. Nový Zákonník práce na Slovensku.