Obchodné podnikanie a jeho etablovanie vo vysokoškolskom vzdelávacom priestore - Lieskovská, Vanda, 1961-
Študijný odbor 3.3.9 Obchodné podnikanie na fakultách slovenských univerzít. Profil študijného odboru bakalárskeho štúdia. Porovnanie študijných plánov jednotlivých univerzitných pracovísk.