Investičná atraktívnosť krajín V4 - Táncošová, Judita
Hlavné determinanty atraktívnosti investičného prostredia. Krajiny V4 z hľadiska porovnania kvality podnikateľského prostredia. Ukazovatele kvality podnikateľského prostredia podľa Svetovej banky. Komponenty Indexu celkovej konkurencieschopnosti. Korupcia v krajinách V4. Podnikateľské prostredie v SR.