Podnikateľský zámer virtuálneho podniku - strategická analýza - Majdúchová, Helena, 1963-
Neexistuje striktne daná štruktúra podnikateľského zámeru. Načrtnutie základnej štruktúry jednej časti podnikateľského zámeru, ktorú nazývame strategická analýza. Skutočný obsah podnikateľského zámeru je vždy „originálnym dielom“ manažmentu podniku. Tento by mal zhromaždiť dostatok argumentov a faktov, ktoré budú riadne a zrozumiteľne zdôvodnené tak, aby sa zabezpečila vierohodnosť podnikateľského zámeru.