Výpočet miery kapitalizácie a trvale udržateľnej miery rastu pri procese squeeze out v podmienkach SR - Kardoš, Peter
Výpočet miery kapitalizácie. Úročený požičaný kapitál. Vlastný kapitál. Náklady na vlastný kapitál. Sadzba dane z príjmov. Výpočet trvalo udržateľnej miery rastu.