Vrcholový manažér - požiadavky, nároky a zmeny v prístupe - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Premisy v manažmente. Vplyv pokroku na manažment. Charakteristika súčasného manažmentu podľa P. Druckera. Vrcholový manažér - požiadavky a nároky na kompetencie. Požiadavky na ideálneho globálneho manažéra. Vrcholový manažér - zmeny v prístupe. Porovnanie základných atribútov v prístupe vrcholového manažéra (klasický prístup vrcholového manažéra verzus zmenený prístup vrcholového manažéra).