Analýza sociálnej situácie domácností Slovenskej republiky na báze údajov EU SILC 2006 - Labudová, Viera, 1958-
Koncepty chudoby, meranie chudoby. Zdroje údajov, predmet a ciele analýzy. Logistická regresia. Rozhodovací strom. Výsledky analýzy. Model rozhodovacieho stromu. Model logistickej regresie. Prílohy.