Bio-informátor - komunikačná podpora subjektov pri využití obnoviteľných zdrojov energie (OZE) - Pčolinská, Lenka
Predstavenie projektu, ktorého cieľom je poskytnúť podporu, najmä komunikačnú, medzi subjektami, ktoré majú záujem prispieť k trvalému využívaniu obnoviteľných zdrojov. Informácie o jednotlivých obnoviteľných zdrojoch. Východiská riešenia informovanosti a kooperácie začlenených subjektov. Koncept bioinformátora.