Bio-energetické centrá v Rakúsku - Pčolinská, Lenka
Zariadenia využívajúce obnoviteľné zdroje energie v Rakúsku. Bioplynová stanica - Margarethen am Moos - Greenwald Groove. Technologická konštrukcia stanice a spôsob spracovania biomasy. Využitie odpadu. Veterné mlyny. Technologické podmienky výstavby veterného parku. Bruck an der Leitha - centrálne vykurovaná stanica.