Kvalita ako súčasť úspešnej univerzitnej praxe - Lieskovská, Vanda, 1961-
Možnosti implementácie marketingovo-manažérskych zručností v podmienkach univerzitnej praxe EU PHF v Košiciach. Prejav pozitívneho efektu marketingovej filozofie v kvalite akreditovaného odboru, vo zvýšenom záujme potenciálnych poslucháčov o štúdium, akceptácii absolventov hospodárskou praxou. Význam ohodnocovania kvality poskytnutého vzdelania v celoeurópskom priestore. Aktivity MŠ v zameraní na zvyšovanie kvality univerzitného vzdelávania. Kvalita vysokého školstva. Imidž a marketingová filozofia.