Sieťové technológie v súčasnom personálnom manažmente - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Sieťové technológie ako hlavná časť procesu riadenia ľudských zdrojov a elektronický manažment ľudských zdrojov. Úloha internetových a intranetových technológií v personálnych procesoch ako je nábor, hodnotenie, tréning. Analýza týchto procesov a efektívnosť využívania súčasných personálnych technológií a ich výhody. Výsledky výskumu zameraného na rozsah využívania sieťových technológií v jednotlivých personálnych procesoch.