Faktory ekonomického rastu v znalostnej ekonomike - Černáková, Ivana
Ľudský kapitál a vzdelanie v znalostnej ekonomike. Dôležitosť investovania do ľudského kapitálu. Informačné a komunikačné technológie ako fyzický kapitál ekonomického rastu. Technologický a inovačný rozvoj ako ďalšie faktory ekonomického rastu.