Certifikácia systémov manažérstva kvality - atribút konkurencieschopnosti podnikov a udržania si spokojných zákazníkov? - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Dôležitosť a význam zavedenia a certifikácie manažérskych systémov. Hodnota a dôležitosť certifikácie preukazuje vyspelosť kvalitatívnej stránky organizácie. Kvalita a manažérstvo kvality. Diskusia o hodnote a dôležitosti certifikácie.