Súčasný stav využívania obnoviteľných zdrojov energie v podmienkach Slovenskej republiky - Jurková, Jana
Zhodnotenie súčasnej situácie v oblasti využívania obnoviteľných zdrojov energie v podmienkach SR, ich podiel na celkovej energetickej produkcii a vyhliadky do budúcnosti vzhľadom k cieľu týkajúcich sa podielu OZE na celkovej spotrebe energie v roku 2010 vyplývajúcich zo strategických dokumentov SR a EÚ.