Bazel II a jej vplyv na menovú politiku - Schreterová, Ingrid
Nová koncepcia zreformovaných bazilejských kritérií známych ako Basel II postavená na troch pilieroch. Teoretické vymedzenie menovej politiky a kapitálovej primeranosti. Koncepcia Basel I. Koncepcia Basel II.