Virtual retail trade activity - Štofilová, Jana
Virtuálne maloobchodné aktivity. Presadzovanie elektronického obchodu na slovenskom trhu. Elektronický obchod a elektronické podnikanie. Porovnanie štatistických údajov elektronického obchodu na Slovensku a v Českej republike.