Pojďte s námi programovat C# - Hanák, Ján
Inferenčný mechanizmus a typová inferencia lokálnych premenných. Reštrikcia v použití inferenčného mechanizmu. Štruktúry - užívateľsky dekladrované hodnotové dátové typy jazyka C# 3.0.