Business services in Slovak reform economy - Michalová, Valéria
Štruktúrne zmeny na slovenskom trhu služieb počas reformy. Analýza obchodných služieb v slovenskej ekonomike. Porovnávacia analýza slovenských obchodných služieb ako súčasti trhu služieb Európskej únie. Konkurencieschopnosť slovenských podnikov s obchodnými službami a obchodné bariéry. Stratégia podpory obchodných služieb na Slovensku.