Velký test kancelářského softwaru pro rok 2008 - Hanák, Ján
Charakteristika testovaných programov: Microsoft Office 2003 Professional, Microsoft Office 2007 Professional, Microsoft Works 8.5, Corel WordPerfect Office X4 Professional, OpenOffice 2.4. Vyhodnotenie a odporúčania.