Daňové zaťaženie v SR po zavedení tzv. rovnej dane - Harumová, Anna, 1955-
Charakteristika daňového zaťaženia. Ukazovatele merania daňového zaťaženia práce. Meranie daňového zaťaženia práce daňovým klinom. Posudzovanie daňového zaťaženia kapitálu. Posudzovanie daňového zaťaženia kapitálu prostredníctvom legislatívnych sadzieb. Makroekonomický prístup posúdenia daňového zaťaženia kapitálu. Mikroekonomický prístup posúdenia daňového zaťaženia kapitálu.