Globalizácia a koncept spolužitia v postmodernej dobe - Plávková, Oľga
Formovanie globálneho vedomia ako konceptu spolužitia v postmodernej dobe. Koncept komunity pri riešení otázok spolužitia v postmodernej dobe. Analýza rôznych konceptov, akým smerom sa bude uberať vývoj spoločnosti tekutej modernity.