Vplyv zmeny životného minima na efektívnu sadzbu dane - Harumová, Anna, 1955-
Vplyv daňového a odvodového zaťaženia na rozhodovanie jednotlivca na trhu práce. Životné minimum. Nezdaniteľné minimum. Analýza vplyvu zmeny životného minima na efektívnu sadzbu dane.