Klastre a regionálne bariéry podnikania v SR - Buček, Milan
Klastrové iniciatívy. Prehľad kórejských spoločností, ktoré nasledovali investíciu spoločnosti Kia Motors na Slovensku. Geografická koncentrácia automobilového priemyslu v okolí Žiliny. Koncentrácia automobilového priemyslu v Žilinskom kraji vyjadrená koeficientom lokalizácie.